Indica publicitat
Dijous, 23 de setembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 22 de gener del 2015 | 18:20
Notícia

2014: l'any amb més registres al domini .cat

Un nou èxit per a la Fundació PuntCAT: aquest passat 2014 els registres .cat van ser els més elevats des de la creació de la mateixa fundació, tot un rècord per a l'entitat que ja té més de 5 anys.

Barcelona · El 2014 ha resultat ser un èxit rotund per a la Fundació PuntCAT. El passat any ha estat el més elevat número de registres .cat des del naixement del domini de la comunitat catalanoparlant.

En total, durant l'any passat es van donar d'alta 23.534 nous dominis, una xifra que supera fins i tot la del 2006, l'any en què es posà en marxa el domini .cat i que comptà amb un total de 19.856 nous .cat. A més, el tancament del 2014 va ser immillorable, ja que el desembre va ser el segon mes més reeixit de la història de puntCAT amb prop de 3.000 nous dominis donats d'alta.

En termes globals, l'any passat el domini .cat va créixer un 17% respecte el 2013 i es va situar en 83.300 dominis actius. Aquest fet es deu en bona part a les campanyes promocionals i els acords aconseguits per la Fundació puntCAT amb destacades empreses registradores (com ara Tucows o RedCoruna), que ja ofereixen als seus clients la possibilitat de registrar un domini .cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat