Indica publicitat
Diumenge, 2 d'octubre del 2016
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de juliol del 2016 | 12:19
Crònica · Afers religiosos

El Papa condemna muntatges "diabòlics" com els de Fernández Díaz

Els muntatges organitzats per Jorge Fernández Diaz, ministre de les sinistres clavegueres de l'estat, per tergiversar la realitat en contra dels adversaris polítics, són durament condemnats pel Papa Francesc.

Les converses de Fernández Díaz amb Daniel de Alfonso, que llavors era cap de l'Oficina anti Frau de Catalunya, demostren la conspiració d'aquests dos individus contra el prestigi de les persones i contra els que qualifiquen d'enemics polítics. Actuen sense escrúpols en l'intent d'aconseguir els seus objectius. Empren la difamació, la desinformació i la calumnia utilitzant mitjans de comunicació servils.

El Papa Francesc s'ha referit diverses vegades de manera molt crítica contra aquests muntatges com els de Fernández Díaz. El Papa ho ha fet pensant en la vida interna de l'Església i en les relacions personals i socials. Francesc, en una de les seves reflexions diàries a la missa de l'església de Santa Marta, ha afirmat: "La difamació, la desinformació, la calumnia són pecat. Cerquen perjudicar als altres, destruir-los, arruïnar la reputació de les persones, afirmar coses que no són veritat, dir veritats a mitges o coses que no són certes. Això és directament matar al germà. És el que vol el diable".

També en el llibre "El nom de Déu és Misericòrdia", que és una conversa del Papa amb el periodista Andrea Tornielli, Francesc es refereix a la corrupció política. Afirma del corrupte: "És aquell que potser va a missa els diumenges, però no té cap problema a treure profit de la seva posició de poder exigint suborns".

Les paraules de Francesc haurien de ser tingudes en compte per Jorge Fernández Díaz que diu que és catòlic. Com suposat catòlic i per ètica política, Fernández Díaz ha de dimitir, demanar perdó, trencar amb el franquisme, actuar com un demòcrata, posar fi a les diabòliques clavegueres de l'estat, i treure's del cap la seva ambició de ser ambaixador d'Espanya al Vaticà.

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Crònica · Afers religiosos
Interpretació sobiranista de Puigdemont d'una homilia d'Omella
Crònica · Euskal Herria
Utilitzar el PNB contra Catalunya
Crònica · Afers religiosos
El bisbe Omella és una ferida de l'Església catalana
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
El Grup Godó contra el diari Ara
Crònica · Seguretat
El nom fa la cosa
Crònica · Afers religiosos
L'unionisme manipula l'abat de Montserrat i menysprea la democràcia
Crònica · Informe SIC
11-S: Estratègies i contradiccions de les clavegueres de l'estat
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
11 de setembre: La hora de la veritat. Ferms!
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Miserable TV3?
Crònica · Seguretat
Els incendis forestals altra vegada!
Indica publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
(+34) 93 454 97 02
(+34) 93 454 97 03
redaccio@tribuna.cat