Indica publicitat
Dilluns, 25 de maig del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 12 de gener del 2012 | 16:05
Crònica · Afers religiosos

Els bisbes Novell i Casanova tenen males companyies

Els bisbes de Solsona i Vic, Xavier Novell i Romà Casanova, tenen males companyies. S'ha demostrat en la trobada que han organitzat a Manresa els dies 7 i 8 de gener. El pes de les sessions ha quedat en mans del bisbe tradicionalista francés Dominique Rey.

Xavier Novell, bisbe de Solsona

Els bisbes Novell i Casanova han tingut i tenen fonamentalment el suport mediàtic de persones i mitjans del ultracatolicisme, hereus del nacionalcatolicisme espanyol. Un d'aquests mitjans es Germinans germinabit. Es un portal anònim, però els laics i els sacerdots que ho porten ja han estat identificats. Una de les característiques d'aquest grup es l'atac sistemàtic al cardenal Lluís Martínez Sistach, a l'arquebisbe Joan-Enric Vives,  a sacerdots, teòlegs, polítics i periodistes cristians fidels al renovador concili Vaticà II.

Un dels periodistes més atacats ara per Germinans amb motiu de la trobada de Manresa és Oriol Domingo. La gent de Germinabit monta el seu atac per la  via gens cristiana de menysprear les persones malaltes i de ridiculitzar els afectats per l'epilèpsia. Aquest portal publica un article titulat: "Convulsiones tras el acto de Manresa", fent clara referència a una de les característiques dels episodis epilèptics. L'últim paràgraf d'aquest  escrit diu: "Desconozco  si el periodista de La Vanguardia padece convulsiones aunque sus salidas de patio de banco lo confirman. En todo caso, tiene tratamiento: el Dekapine es mano de santo".

Aquestes són les companyies, males companyies, dels bisbes Rey, Novell i Casanova. Aquests tres bisbes poden fer-se el sord i callar. Però que no parlin  més de nova evangelització.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat