Indica publicitat
Dilluns, 3 d'agost del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 26 de juliol del 2012 | 17:03
Crònica · Afers religiosos

Els integristes contra el Papa

Els integristes catòlics espanyols residents a Catalunya es presenten com fidels al Papa però és un engany. Ataquen anònimament amb males arts pròpies del més tronat anticlericalisme les decisions de Benet XVI.

Dos de les persones atacades per aquest grup sectari (que té molt d'integrisme espanyolista i gens de catolicisme cristià) són el sacerdot Xavier Morlans i el laic Sergi Rodríguez. Ambdós són catalans catòlics de confiança de l'entorn papal.

El sacerdot i teòleg Morlans és un expert en assumptes de nova evangelització. Ho és fins el punt que recentment va ser nomenat consultor del Pontifici Consell per la Nova Evangelització, creat per Benet XVI i dirigit per l'arquebisbe Rino Fisichella.

El laic Sergi Rodríguez és un home de confiança del cardenal Lluís Martínez Sistach i ha estat, durant els últims mesos, delegat de Mitjans de Comunicació de l'Arquebisbat de Barcelona. Ara Rodríguez, d'exquisida sensibilitat catalana i social, deixarà aquest càrrec perquè ha estat nomenat director de l'Institut Cervantes a Roma. Sergi Rodríguez, vinculat als salesians, és amic del cardenal Tarcisio Bertone, secretari d'estat del Vaticà.

Doncs bé, els integristes i els seus mitjans com Germinans, menyspreen sistemàticament a gent com mossèn Morlans, el laic Rodríguez, els cardenals Martínez Sistach i Bertone, i, en definitiva, a Benet XVI.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat