Indica publicitat
Dijous, 9 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de juny del 2012 | 17:06
Crònica · Afers religiosos

Jesús és un mal sacerdot, segons els ultres

La deriva del nacional-catolicisme espanyol, els ultres, és cada cop més al·lucinant i, el que és pitjor: no en són conscients. Ho assegura el majordom infiltrat en les seves files, qui no té res a veure amb el majordom del Vaticà i el qual no vol dir si és sacerdot o laic per no donar pistes.

Marcial Maciel.

El criteri fonamental per un model ultra de bon sacerdot és que el capellà porti sotana negra i vagi amb collet romà blanc. O, com a mal menor, que porti clergyman ─horrorosa paraula anglesa i no llatina! Els seus mitjans de comunicació així ho posen de relleu amb textos i fotografies.

Santifiquen els capellans amb sotana i menyspreen els nombrosos sacerdots i religiosos que no utilitzen aquestes vestimentes. Dins del model ultra sacerdotal hi caben aquests ultradretans: el pocavergonya Marcial Maciel, fundador de Legionarios de Cristo, i els seguidors del cismàtic bisbe Marcel Lefebvre.
Es pregunten: com és que dues monges tan perversament catalanistes com Forcades i Caram porten l'hàbit monacal fins i tot pel carrer?
El majordom infiltrat posa de relleu que alguns capellans i laics ultres, encara que pocs, són conscients que els seus arguments no tenen valor. Es pregunten: com és que dues monges tan perversament catalanistes i progressistes com Teresa Forcades i Lucia Caram porten l'hàbit monacal fins i tot pel carrer? No serà que un capellà és bon sacerdot o no independentment de que porti sotana o no en porti?

Però la contradicció més radical dels ultres és que haurien de reconèixer, cosa que mai fan, que Jesús no portava sotana negra, ni collet blanc, ni clergyman. Jesús portava mantell, túnica, cinturó, sandàlies i turbant. És a dir: Jesús vestia com un jueu laic de la seva època. Jesús no anava amb vestimenta sacerdotal. Els deixebles vestien com Jesús. La conclusió és obvia. Jesús és un mal sacerdot, segons la lògica del nacional-catolicisme espanyol i els seus portaveus.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat