Indica publicitat
Diumenge, 27 de setembre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 18 d'octubre del 2012 | 19:12
Crònica · Afers religiosos

Raguer: "Ser independentista no és cap pecat"

"Ser independentista no és cap pecat" és un nou llibre d'Hilari Raguer. Aquest monjo de Montserrat és un reconegut historiador amb una extensa obra sobre Catalunya, l'Església catalana i alguns dels seus personatges polítics i eclesials més significatius.

Hilari Raguer.

El llibre arribarà a les llibreries el proper 15 de novembre. "Ser independentista no és cap pecat" és un text útil i oportú degut al període històric que viu el poble català i donada la proximitat de les determinants eleccions nacionals del 25 de novembre.

Aquest llibre inclou una breu anàlisi sobre els conceptes de nació i nacionalisme, i una reflexió sobre com ha conviscut aquest nacionalisme amb l'Església catalana. L'autor parla, entre altres esdeveniments, sobre la renovació religiosa del segle XIX, la fundació de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, el catalanisme de Jaume Balmes, l'església catalana i la reivindicació de la llengua del poble ─com va afectar la dictadura a la societat catalana.

Hilari Raguer es declara a favor de la independència de Catalunya. ¿Motius? Per garantir un millor benestar i autogovern. "Ser independentista no és cap pecat" és el segon llibre de la nova col·lecció "Contrastos" de l'Editorial Claret. "Contrastos neix amb la vocació d'editar títols d'interès general, d'actualitat i que aportin al lector un contingut que el faci reflexionar. Els claretians ─Editorial Claret i la Llibreria Claret─ són entitats compromeses amb l'Església conciliar i amb les aspiracions cíviques de Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat