Indica publicitat
Dilluns, 13 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 29 de novembre del 2012 | 16:15
Crònica · Afers religiosos

Ultres qualifiquen de boig el periodista Oriol Domingo

Els ultres del nacionalcatolicisme espanyol han dit, a través d'un portal, que el periodista Oriol Domingo, especialitzat en informació religiosa, no està bé del cap. El portal ultraconservador i preconciliar ataca sistemàticament bisbes, sacerdots, laics i organitzacions catòliques.

El periodista Oriol Domingo.

Els atacs se solen centrar en nuclis partidaris d'un cristianisme obert i dialogant, i en persones que comparteixen les legítimes aspiracions del poble català. Per la seva banda, Domingo manté una col·laboració dominical a "La Vanguardia" i és autor del blog In saecula saeculorum, un dels més llegits del diari digital del Grup Godó.

En un post d'aquest blog, un internauta, Silveri Garrell, va comunicar al periodista que aquest portal ultra es ficava amb ell amb l'estil groller típic de gent frustrada i ressentida. Posteriorment Oriol Domingo va contestar el seu interlocutor amb aquest post: "Fa molt temps visitava de tant en tant el portal que cita Silveri Garrell. No ho faig des del gener del 2010. Fa ja quasi tres anys. Un sacerdot d'uns 80 anys em va recomanar que no visités aquest portal. Aquest sacerdot és un sant baró. Compagina la fidelitat al Vaticà II amb pràctiques devotes com el rosari, el Sagrat Cor i altres. Aquest sant sacerdot, antic lector de Josep Pla, em va dir fa tres anys: Oriol, fes-me cas. Pensa que el temps passa volant. T'ho dic jo que ja sóc gran. Fes-me cas. No perdis el temps llegint collonades com les d'aquest portal. Jo, des de fa tres anys, he seguit el consell d'aquest mossèn vellet, savi i bondadós".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat