Indica publicitat
Dilluns, 3 d'agost del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 25 d'octubre del 2012 | 16:43
Crònica · Afers religiosos

Un claretià d'Extremadura defensa Catalunya

Màxim Muñoz és un claretià català nascut a Extremadura. Assumeix amb el cap i el cor els drets i els deures de la nació catalana i discrepa dels missatges anticatalans que venen, per desconeixement o per mala fe, de determinats sectors (PP, PSOE i altres) de la seva terra natal.

Màxim Muñoz.

Muñoz (1958) va néixer a Zarza Capilla (Badajoz). Va professar com a claretià el 1977 i va ser ordenat prevere el 1985. És doctor en Teologia per la Universitat Gregoriana de Roma amb una tesi sobre Yves Congar, un dels teòlegs més destacats i aperturistes del segle XX.

Muñoz és el superior provincial dels Claretians de Catalunya des del 2004, presideix la Unió de Religiosos de Catalunya i és secretari de la Conferència Claretiana de Provincials d'Ibèria. Malgrat la seva densa activitat, Màxim Muñoz està present al Twitter. Escriu tuits sobre diversos afers des d'una perspectiva cristiana i eclesial. Seguidament mostrem alguns tuits seus que versen sobre el procés sobiranista català:

"Sobre la nota de la Conferencia Episcopal Espanyola: Potser el "bien de la unidad española" només ho és per una banda. Ni es plantegen que pugui ser un mal per a Catalunya", "Els bisbes catalans recorden la legitimitat moral de totes les opcions polítiques", "El ministre Wert potser ha oblidat que fa uns anys un tal Franco va fer del tot i mes per espanyolitzat Catalunya, i no se'n va sortir", "Posible pregunta en un referèndum a Espanya: ¿Está de acuerdo en que Catalunya siga siendo una comunidd autònoma de España, lo quiera o no?", "Quant els drets no és preserven s'està generant una situació de conflicte permanent", "És claríssim que en Rajoy espera demanar el rescat a a que passin les eleccions catalanes".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat