Indica publicitat
Divendres, 10 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 12 de febrer del 2014 | 14:29
Crònica · Pla de lleida
Ivan Mambrillas

No t'agradis

Una reunió televisada d'individus engalanats i que s'agraden mai no és un acte de dissensió política, sinó onanisme organitzat. No t'agradis.

Lleida · La barreja espúria de glamur i consignes rebels, destinada a multiplicar el poder del prestigi artístic amb el poder distintiu de les causes justes ─quadratura simbòlica del cercle social─, mai no és esperó per al poble dissident, sinó apropiació egotista de la seua energia moral. No t'agradis.

Una colla d'amics s'enfaristolen per emocionar-se mútuament en un simulacre de contestació que complau la socialdemocràcia hispana. No t'agradis.

No t'agradis encara que sigueu molts i tingueu raó, encara que l'expressió dels companys sigui cada dia un mirall involuntari de l'encert de les teues opcions. Defuig el narcisisme de grup i gosa reconèixer-te en els qui hi ha defora, en les seues tares, que són les teues. No t'agradis, però vés al cine, i sigues, enguany, quan n'arribi l'hora, un ésser gregari.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat