Indica publicitat
Dissabte, 11 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 9 d'octubre del 2015 | 12:32
Crònica · Política

12 d'octubre: Societat Civil Catalana torna a fracassar

Societat Civil catalana, associació fantasmal de l'unionisme, després de la dimissió del seu  president i de la seva junta consolida el seu fracàs com a organització de masses alternativa a l'ANC.El desinterès vers aquesta associació es va constatar ja quan la seva  junta va intentar frenar la manifestació de l'11 de setembre de la Meridiana col·locant desenes de paradetes

propagandístiques en aquesta via la setmana anterior a la mateixa. Només van aconseguir que els veïns els fessin el buit i van provocar l'augment de les pancartes i banderes independentistes als balcons. En part, com a rebuig a la citada associació unionista.

Ara i  en plena depressió pel monumental fracàs electoral del PP, en les pasades eleccions del 27-S, una part de la seva junta pretenia celebrar un gran acte el proper dia 12 d'octubre contra el sobiranisme i a favor de la unitat d'Espanya. Però la decisió de Ciutadans i del  PP de no participar-hi  ha obligat a les clavegueres de l'estat a pressionar SSC per tal que no ho fessin  i intentar evitar-los així fer el ridícul una vegada més.

Així, finalment, l'associació ha decidit com a alternativa celebrar un acte al Teatre Poliorama. Al Teatre seran els que són, els de "sempre". Els poders fàctics de l'estat cansats del pou sense fons que els representa SCC estan pensant ja en una alternativa.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat