Indica publicitat
Diumenge, 31 de maig del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 18 de juliol del 2012 | 19:30
Crònica · Seguretat

Comunicat del Col·lectiu Coronel Escofet: cal estar alerta (I)

La situació política i social està tensant-se com mai s'havia tensat en els darrers 40 anys: hi ha nerviosisme en els aparells de la Generalitat i de l'Estat a Catalunya, així com també a tota la nostra classe política i, per descomptat, a la societat civil.

Tot i no ser propensos, des d'aquesta crònica, a les teories de la conspiració, cal romandre amatents perquè s'han establert coincidències sospitoses en actuacions dels aparells judicials i dels cossos i forces de seguretat de l'Estat. Unes coincidències que podrien fer creure que ens trobem davant d'una ben planificada ofensiva amb l'objectiu d'estovar alguns dirigents i forces polítiques sobiranistes.

Això obiga a què els professionals de la Policia de Catalunya i el sector de país de l'aparell judicial estiguin en màxima alerta per a no deixar-se manipular. Cal, doncs, que la Policia de Catalunya investigui a fons qualsevol operatiu en el qual s'hi hagi d'involucrar, i cal que l'aparell judicial català estigui alerta per l'oportunitat de certes actuacions que poden alterar els drets i la pressumpció d'innocència d'institucions i ciutadans.
S'han establert coincidències sospitoses en actuacions dels aparells judicials i dels cossos i forces de seguretat de l'Estat
Els afers a l'entorn de la Vaga General del 29 de març, la detenció de l'exconseller Ausàs, certs operatius actualment en marxa en col·laboració amb els cossos i forces de l'Estat, operatius de la intel·ligència de l'Estat obsessionats amb certes persones i institucions, notícies periodístiques filtrades i manipulades sobre la nostra policia i, finalment, l'entrada d'un jutje i de membres de la Policia Nacional al complex central Egara dels Mossos a Sabadell crispen la situació i són elements de desprestigi i d'atac a l'autoestima de la Policia de Catalunya.

Cal estar alerta.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Puigdemont-Junqueras: Ja cal que estigueu preparats !
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Ens cal l'estabilitat dels convergents
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
11 de setembre: La hora de la veritat. Ferms!
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Un estiu per a la reflexió de cara a la represa
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
CDC, després del 26-J
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Quico Homs, un perill per a Convergència i per al Procés
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
CDC i ERC el 26-J
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Una generació per la República catalana
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Els convergents es fan l'harakiri presentant Quico Homs
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Entre la Lliga i la FAI (4)
Indica publicitat