Indica publicitat
Dilluns, 13 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de juliol del 2012 | 18:02
Editorial · Societat civil

120.365 visites

Tribuna.cat, amb una sola I.P. i sense tenir en compte les visites de Tribuna Mallorca, ha aconseguit durant el mes de juny 120.365 visites i 1.129.872 pàgines vistes. Aquesta és la nostra realitat comprobable dia a dia al nostre servidor.

Tribuna.cat, més de 10 anys després de la seva fundació, continua tot i els difícils i problemàtics moments que viu la premsa escrita i digital, sempre amb la intenció de representar un segment de la nostra població i d'ésser, dia a dia, el seu referent tant d'opinió com d'informació.

Com ja hem dit tantes i tantes vegades, caldria que la bombolla de la nostra premsa digital fos digerida i acceptada amb la seva realitat per tal d'evitar frusatracions en un futur. 

És cert que el món digital en llengua catalana viu una certa normalització a la xarxa, però cal trobar-hi viabilitat estructural i econòmica i això, amb l'actual crisi de la publicitat i del suport institucional, és cada dia més difícil.

Esperem que Catalunya sigui conscient que és vital enfortir el nostre espai de comunicació nacional ─i més en concret el de la nostra premsa digital─ per a estar plenament preparats i capacitats a l'hora de fer el salt endavant que li cal al país.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat