Indica publicitat
Diumenge, 7 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 4 de abril del 2016 | 12:14
La fotografia · Política catalana

Cap a un partit nou

El passat  31 març  llibergència, el corrent liberal de CDC liderat per Marc Guerrero, va organitzar un networking amb Artur Mas. L'acte, de format novedós, molt a la americana, fresc i dinàmic, va comptar amb més de 350 assistents. Un èxit de convocatòria.

En la seva intervenció Guerrero va  remarcar "la necessitat de construir un nou partit, amb nou nom, central i de centre ampli. Un partit de confluències per ocupar, sense complexes, l'espai que va del centre -esquerre al centre-dreta." També va voler enfatitsar que "els social-liberals som el centre ideològic del país i volem ser centrals en el nou partit referent de la Catalunya del segle XXI".

 

Per la seva banda, el president Mas va apostar per una renovació "amb mentalitat fundacional" per crear un nou partit de "centre ampli" que guanyi la "massa crítica suficient per poder influir en la futura Constitució catalana". Mas va defensar un país del benestar amb mentalitat productiva i en el que "no tot ho té que fer l'administració". El president de CDC va ginyar l'ull als liberals tot indicant "que amb vosaltres em trobo molt còmode".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat