Indica publicitat
Dilluns, 25 de maig del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 22 de juny del 2011 | 17:10
La fotografia · Seguretat

Artur Mas: "Sou defensors de drets i llibertats"

Aquest dimecres, a l'Institut de la seguretat pública de Catalunya, 746 mossos d'esquadra i 461 policies locals, que formen part de la Policia de Catalunya, han rebut la seva titulació.

L'acte s'ha desenvolupat amb tota normalitat i en primer lloc ha pres la paraula Núria Aymerich, directora de l'escola, que ha fet un esforç important d'organitzar un acte auster per l'actual situació del país, però a la vegada ple de significació, presidit per una gran senyera catalana que ha estat alçada al començar l'acte amb l'himne dels Segadors.

La intervenció més política ha anat a càrrec del president de la Generalitat, Artur Mas, que ha dit: "quan en l'exercici de les vostres funcions se us critiqui, quan defenseu les llibertats, els drets de la gent, la democràcia, la seguretat i el compliment dels deures, encara que us critiquin tindreu un Govern que estarà al vostre costat". Mas ha explicat que cal recordar també als ciutadans que cal que compleixen amb els seus deures, i als policies els ha dit: "respecteu la gent, perquè el país ho necessita i s'ho mereix".

A l'acte, evidentment, s'han cometat els darrers incidents, el col·lectiu policial ha entès el missatge del president, i molts comandaments afirmaven que la claredat de les seves paraules és el millor premi que podrien rebre en la situació actual.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat