Indica publicitat
Dimecres, 3 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 18 de març del 2011 | 17:28
La fotografia · Societat civil

Barcelona Decideix creua l'Atlàntic i intensifica les 'maratons' als districtes en el compte enrere del 10-A

L'entitat reforça el vot anticipat, es presenta a Nova York, torna al Camp Nou per darrera vegada i recull "la veu del carrer" a través de vídeos promocionals

Barcelona · Quan manquen poques setmanes pel 10 d'abril, data de la consulta sobre la independència a Barcelona, l'organització de la iniciativa està intensificant la seva activitat per mantenir el bon ritme de vot anticipat recollit fins ara i augmentar la seva notorietat, fins i tot, als Estats Units. Aquest dissabte 19 de març, Barcelona Decideix donarà detalls de la consulta a Nova York en un acte organitzat  pel Catalan Institute of America, una entitat que projecta la cultura catalana a Nova York i al conjunt dels Estats Units, i els barcelonins residents a la ciutat temporalment podran exercir-hi el vot anticipat.

Marató

Després de l'èxit de la 'marató' de recollida del vot anticipat que l'entitat va fer a Gràcia, i havent ajornat la que s'havia de fer a Nou Barris la setmana passada a causa de la pluja, diversos districtes -l'Eixample, Sant Martí, Sants-Montjuïc i Sant Andreu- intensificaran la seva presència el mateix dia 19.

Camp Nou

D'altra banda, la jornada d'aquest dissabte serà la sisena i darrera en què Barcelona Decideix s'instal·larà al Camp Nou. A partir de dos quarts de set del vespre, les parades de recollida de vot estaran muntades a la instal·lació blaugrana.

Clips
Amb la veu en off d'Òscar Dalmau, l'entitat també està publicant un seguit de vídeos curts per promocionar la consulta. Els podeu segui aquí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat