Indica publicitat
Dimarts, 7 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 30 de gener del 2012 | 17:40
La fotografia · Societat civil

La Fundació Catalunya Estat celebra el I lliurament d'insígnies

Broggi, Cardús i Bilbeny, entre els guardonats en "reconeixement a la seva rellevància i tasca dedicada a Catalunya".

La Fundació Catalunya Estat ha celebrat el primer lliurament de l'emblema d'argent de la institució a diverses personalitats del món civil i cultural català com a reconeixement a la seva rellevància i tasca dedicada a Catalunya.

L'entitat ha guardonat a Moisès Broggi, Oriol Domènec, Joan Blanch, Antoni Ma. Badia i Margarit, Salvador Cardús, Jordi Bilbeny, José María Murià, Jaume Manel Oronich, Francesc Aguilar, Roderic Minguell, Xavier Marin, Antoni Serrahima.

Amb més d'un centenar d'assistents, el president de la patronal, Jaume Vallcorba, ha afirmat que Catalunya està subordinada a un Estat que "ens té esclavitzats" i ha instat als catalans a "aprendre a portar la iniciativa", un fet que, al seu parer, "obligarà a l'estat espanyol a equivocar-se".

Vallcorba ha afegit que "els catalans som molt afortunats perquè tenim el privilegi de participar en l'esdeveniment més important per una nació. Els catalans ara escriurem un nou capítol a la Història de Catalunya".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat