Indica publicitat
Dissabte, 4 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 31 de maig del 2011 | 18:22
Notícia · Comunicació

El Grup Barnils es prepara pel seu desè aniversari amb l'estrena d'una nova web

El Grup de Periodistes Ramon Barnils ha actualitzat el disseny web de la seva pàgina aquesta mateixa setmana, un canvi que el mateix grup ha emmarcat dins dels actes de celebració del seu desè aniversari.

Barcelona · El canvi de web és la primera de les accions de celebració dels deu anys de vida del Grup. Així ho ha constatat la mateixa entitat, què ha avançat que també s'han preparat dos actes centrals per a la commemoració de l'aniversari del Grup: la presentació del primer Anuari Media.cat al Col·legi de Periodistes de Catalunya i una festa oberta a tota la professió durant la qual s'invitarà a la reflexió sobre el periodisme.

En aquest ambient festiu, el Grup també ha posat nova cara al pas dels anys. L'associació ha decidit millorar el disseny del seu web oficial, què a partir d'aquesta setmana compta amb canvis estètics i de contingut importants. Els canvis més importants s'han basat en el disseny, a càrrec de la valenciana Helena Olcina, d'(H)Gràfic, la configuració de la nova portada, ara amb cinc notícies amb les seves corresponents fotos, i la creació de noves seccions, com són l'agenda o l'apartat dedicat al Twitter. Més enllà de la portada, s'ha millorat l'apartat 'Qui som' i s'ha reforçat 'Documents', que ara es divideix en quatre seccions.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat