Indica publicitat
Dijous, 20 de febrer del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 7 de juny del 2011 | 18:23
Notícia · Comunicació

La xarxa bull en contra del tancament de Radiotelevisió de Mallorca

El passat mes de març un grup de Dissidents protestava davant els estudis de l'emissora Ona Mallorca contra l'anunci del Partit Popular (PP) de tancar la Radiotelevisió de Mallorca. "La informació no és un negoci. No al tancament", "Pròximament TV/Ràdio [M]orta" van ser alguns dels seus lemes de disconformitat.

Els Dissidents, en un acte de protesta

Aquesta setmana, però, la protesta ha transcendit les fronteres i s' ha convertit en la protagonista del Twitter. A través d'una petició a la xarxa social, els Dissidents han fet una crida als usuaris a signar-la virtualment i retwitterjar-la al compte de José Ramón Bauzá, @JRBauza, líder del PP a les Illes.

El hashtad #sensesenyal ha estat, de nou, el protagonista de les protestes del ciutadans després del tancament d'emissions de TV3 al País Valencià. Aquest cop, però, a les Illes Balears pel tancament d'un ens públic que anirà succeït per altres privatitzacions i tancaments dels populars un cop s'hagin instaurat al Consell. Els usuaris @onamallorca i @tvmallorca també han compartit protagonisme al Twitter.

Televisió de Mallorca i Ona Mallorca compten amb un pressupost reduït, en comparació amb el d'IB3, i no tenen dèficit. Els populars, però, han manifestat reiterades vegades la seva voluntat de fer desaparèixer Radiotelevisió de Mallorca.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat