Indica publicitat
Diumenge, 27 de maig del 2018
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 21 de novembre del 2011 | 18:33
Notícia · Comunicació

L'Ara, als quioscos del País Valencià el proper febrer

El director del diari Ara, Carles Capdevila, ha avançat una novetat en la distribució del rotatiu: el proper mes de febrer l'Ara es podrà comprar també als quioscos del País Valencià.

Barcelona · A un article publicat al mateix diari, Capdevila ha avançat que la direcció del diari està "treballant per fer possible una notícia: arribar al País Valencià", una realitat que pot esdevenir-se a partir del febrer de 2012.

El nou rotatiu, que d'aquí una setmana celebra el seu primer aniversari, també ha adquirit presència a les Illes Balears a través d'un acord de col·laboració entre l'Ara i el diari mallorquí dBalears.

Des d'aquest passat 20 de novembre, les dues capçaleres es presenten de manera conjunta als quioscos de les Illes, una unió que ha permès a l'Ara tenir presència més enllà del Principat, i que ha facilitat a dBalears deixar de dependre de les agències de notícies estatals per informar de tot el què passa més enllà del seu àmbit estricte.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat