Indica publicitat
Dimarts, 17 de gener del 2017
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 21 de novembre del 2011 | 18:33
Notícia · Comunicació

L'Ara, als quioscos del País Valencià el proper febrer

El director del diari Ara, Carles Capdevila, ha avançat una novetat en la distribució del rotatiu: el proper mes de febrer l'Ara es podrà comprar també als quioscos del País Valencià.

Barcelona · A un article publicat al mateix diari, Capdevila ha avançat que la direcció del diari està "treballant per fer possible una notícia: arribar al País Valencià", una realitat que pot esdevenir-se a partir del febrer de 2012.

El nou rotatiu, que d'aquí una setmana celebra el seu primer aniversari, també ha adquirit presència a les Illes Balears a través d'un acord de col·laboració entre l'Ara i el diari mallorquí dBalears.

Des d'aquest passat 20 de novembre, les dues capçaleres es presenten de manera conjunta als quioscos de les Illes, una unió que ha permès a l'Ara tenir presència més enllà del Principat, i que ha facilitat a dBalears deixar de dependre de les agències de notícies estatals per informar de tot el què passa més enllà del seu àmbit estricte.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès:"No acceptarem sotmetre'ns als dogmes de fe espanyols. La majoria social catalana ja no ho entendria"
Recull de premsa · Política catalana
Soler:"La qüestió principal és què farà aquesta nova força central del sobiranisme si la principal raó de la seva existència -la independència de Catalunya- no es desencalla en aquest apassionant 2017"
Recull de premsa · Política catalana
Jordi Muñoz: "Independència: l'espectre de l'empat infinit"
Opinió · Política catalana
Carta oberta de Miquel Sellarès, president del CEEC: No aconseguireu embrutar-me!
Recull de premsa · Política
Mas-Colell: "Fins on pensen arribar?"
Recull de premsa · Política catalana
Cardús: "Per a la ironia a la independència"
Recull de premsa · Política catalana
Vives:"Ara sí que podem dir que ens en sortirem. Perquè a la falta de veritat, al cop de porta constant, a la inacció dolosa dels diferents governs espanyols, nosaltres hi hem contraposat el somni convertit en acció política"
Recull de premsa · Política catalana
Pascal: "El Partit Demòcrata, la remor que creix"
Recull de premsa · Política
Sáez: "Estic plenament convençut que el govern espanyol no accedirà mai a pactar un referèndum i, a més, jugarà molt agressivament al tot o res"
Recull de premsa · Política catalana
Cardús: "A hores d'ara, qui no tingui clar que la independència només és possible amb una ruptura unilateral amb l'Estat és que, per acció o omissió, amb consciència o sense, la vol sabotejar"
Indica publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
(+34) 93 454 97 02
(+34) 93 454 97 03
redaccio@tribuna.cat