Indica publicitat
Dimecres, 19 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de novembre del 2011 | 17:45
Notícia · Comunicació

Llibertat.cat estrena web coincidint amb el seu cinquè aniversari

El portal independentista realitzarà una xerrada i un sopar aquest dissabte al Casal de Sants, on presentarà la seva nova interfície

Coincidint amb el seu cinquè aniversari, el portal informatiu de l'esquerra independentista Llibertat.cat canviarà la seva pàgina web aquest dissabte 19 de novembre, amb "una interfície renovada gràficament i periodísticament, totalment integrada a les noves eines i adaptada al llenguatge multimèdia", afirmen els seus responsables. Tot i això, la pàgina no variarà en la seva línia de "vocació nacional i el compromís amb les lluites populars".

La remodelació, que afectarà totes les seccions del diari, prioritzarà els fets més destacats de l'actualitat del país i els adaptarà a les noves funcionalitats, incorporant elements multimèdia i facilitant la difusió a les xarxes socials.

Acte d'aniversari al Casal de Sants

La presentació de la nova web es farà a l'acte que Llibertat.cat celebrarà el proper dissabte amb un acte al Casal Independentista de Sants, on entre altres activitats s'oferirà un sopar popular. Atès que la finalitat de l'acte és celebrar el cinquè aniversari d'aquest mitjà informatiu, el sopar es realitzarà per un preu simbòlic de cinc euros al mateix Casal de Sants.

Abans del sopar s'abordarà el paper dels mitjans en el procés independentista amb la xerrada "Construcció nacional a través dels mitjans de comunicació". En la tertúlia hi intervindran Vicent Partal, director de VilaWeb; Miquel Almirall, membre de Contrastant; Roger Palà, membre del consell de redacció de Mèdia.cat; Xavi Roijals, membre d'Enfocant.net, i Laia Altarriba, membre de L'Accent.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Imatges relacionades
Indica publicitat