Indica publicitat
Diumenge, 7 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de abril del 2011 | 19:00
Notícia · Comunicació

Nexe: l'actualitat del pensament valencianista

La societat valenciana es troba en permanent canvi, com moltes parts del planeta, i això obliga a la interpretació i revisió constant de les diferents maneres d'entendre la realitat que s'esdevé en el propi territori.

Més enllà de la política instaurada al poder que sacseja el País Valencià, l'economia i altres factors modifiquen l'ideari com a poble. Amb la voluntat, doncs de constituir un vertader espai de debat i de reflexió de les idees que sorgeixen i permuten entre els sectors del valencianisme, la revista Nexe. Debats valencians proposa recuperar de nou l'esperit crític del País Valencià per posar-lo en primer pla.

Les reflexions i les propostes més novedoses i rellevants de la societat valenciana tenen, doncs, amb la revista Nexe una nova tribuna on posar a debat els principals temes que procupen el valencianisme. De manera multidisciplinar, Nexe busca fer arribar a la totalitat de la societat els pensaments i propostes del nou moviment valencianista. Imprescindible per entrendre el dia a dia del pensament d'un país.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat