Indica publicitat
Dissabte, 11 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de novembre del 2011 | 16:58
Notícia · Comunicació

Terribas diu que no vol viure en un país en el que 'Sálvame' "sigui líder" i que lluitarà "perquè això no passi"

La directora de TVC avisa que si el model de televisió catalana "s'esquerda" l'impacte espanyol sobre l'espai comunicatiu català serà "imparable".

Mònica Terribas, durant la conferència al Cercle de Cultura

ACN · "Estic preocupada per la manca de reflexió col·lectiva sobre la vàlua de les eines que tenim per mantenir la cultura del país". Així ho ha dit la directora de TVC, Mònica Terribas, durant la conferència 'La televisió: una eina per difondre la cultura' que ha fet en el Cercle de Cultura. Terribas ha assegurat que si el model de televisió catalana "s'esquerda" l'impacte espanyol sobre l'espai comunicatiu català "serà imparable", així que la directora ha advertit que la reestructuració de l'ens, "que s'ha de fer", ha de ser "molt intel·ligent" per no perdre el lideratge. Terribas ha assegurat que no vol viure en un país en què continguts com 'Salvame' "siguin líders" i ha dit que lluitarà "perquè això no passi".

"Estem convençuts que la televisió és una eina de vertebració col·lectiva, a Catalunya especialment important". Així ha arrencat Terribas la conferència, tot i que ha deixat clar que en parlar de TVC es parla "de la televisió d'un país que no és normal, perquè no té un sector privat potent" que ha assegurat desitjar.

Preocupada pel futur

"La gent es pensa que perquè tenim més canals tenim més recursos, però tenim molts menys recursos econòmics que fa tres anys i menys personal, que quedi clar, perquè només sento gent dient que perquè no tanquem algun canal, com si això representés algun estalvi", ha dit la directora en resposta a les declaracions del candidat popular Jorge Fernández Díaz. "La rendibilitat social de la feina que fem, en el sector públic i també en el privat, també ha de passar comptes", ha dit Terribas.

Preguntada sobre el futur més enllà de les eleccions del 20N, Terribas ha assegurat que no pateix pel 21N, "sinó perquè no tinguem clar la funció dels nostres mitjans com a objectiu fonamental a defensar, que els diners ens facin perdre el món de vista". Tot i això, ha afegit que "afortunadament" tots els partits del Parlament de Catalunya es creuen la importància dels mitjans públics.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Comunicació
El nou director de Tv3 afirma "Jo vinc aquí a arriscar"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Vicent Sanchis substituirà Jaume Peral al capdavant de TV3
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Condeminas: "TV3 es pot esperar any més?"
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Notícia · Comunicació
L'entrevista de Buenafuente a Puigdemont a TV3 va ser seguida per 554.000 persones
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Miserable TV3?
Recull de premsa · Societat civil
No veiem les coses com són, sinó com som
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
"TV3 és un instrument poderós i té molta influència en la societat catalana: és una autèntica estructura d'estat"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Joan B. Culla para els peus a un telepredicador
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Jaume Peral, nou director de TV3
Indica publicitat