Indica publicitat
Dimarts, 2 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 4 de abril del 2011 | 17:13
Notícia · Economia

Guillem López es qüestiona si hi ha vida intel·ligent més enllà de les retallades

És catedràtic d'economia i no veu massa clares les repercussions i la prognosi que se'n fa de les retallades en els serveis públics.

Guillem López Casasnovas

Barcelona · "La solució intel·ligent és oferir com a oportunitat més capacitat organitzativa als professionals". A un article al diari Ara, Guillem López i Casasnovas ha defensat una major dotació de capacitat organitzativa a tots els professionals del sector públic com a manera de cooperació per a fer possible la continuitat del servei: "Això permet la correspondència entre autonomia de decisió i responsabilitat financera".

El catedràtic d'economia ha afirmat que aquesta maesura, però, s'hauria d'aplicar sota un nou concepte de governança i amb una capacitat del Govern de finançar "a partir dels outputs (nens escolaritzats, dependents tractats, resultats de salut...) i no dels seus inputs". L'autor de l'article Hi ha vida intel·ligent més enllà de les retallades? ha sentenciat aquesta proposta seva és la mesura que tots i cadascun dels treballadors dels sector públic poden fer, "i no seguir esperant més temps què pot fer, amb la crisi que tenim, el sector públic per nosaltres".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat