Indica publicitat
Divendres, 10 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de maig del 2007 | 18:09
Notícia · General

Mor el jurista Josep Maria Puig-Salellas


El jurista Josep Maria Puig-Salellas, membre numerari de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), ha mort a Barcelona als 83 anys després de travessar una delicada situació de salut per problemes de ronyó i de cor els últims anys.
Puig-Salellas (Girona, 1924) era llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) i va guanyar les oposicions a notari el 1953. De fet, després d'exercir de notari a Barcelona, el 1970, es va convertir en degà del Col·legi de Notaris de Catalunya del 1975 al 1980.

El jurista va ser membre de l'Acadèmia de Jurisprudència de Catalunya, de l'Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres i de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, també va exercir de president del Consell Social de la Universitat de Barcelona entre el 1986 i el 1999.

Des del 1988, Puig-Salellas, especialitzat en Dret Civil i Mercantil, era membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l'IEC. Destaca l'elaboració de l'Informe de l'Institut d'Estudis Catalans al Parlament de Catalunya sobre la reforma de l'Estatut' (pdf).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat