Indica publicitat
Dimecres, 25 d'abril del 2018
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 2 de desembre del 2011 | 18:00
Notícia · Illes Balears

Ja són 120 les adhesions als Municipis per la Independència

La iniciativa endegada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha assolit aquesta setmana els cent-vint municipis compromesos amb la causa.

Barcelona · La construcció d'una vertadera xarxa de municipis compromesa amb el futur de la nació catalana és una realitat creixent. Aquesta setmana l'Associació de Municipis per la Independència ha confirmat l'adhesió de 120 municipis a aquesta iniciativa.

L'Associació, engendrada a Vic pel seu alcalde Josep Maria Vila d'Abadal i que el mes de setembre només comptava amb 7 viles adherides, va néixer de la necessitat de defensar l'assoliment els drets nacionals de Catalunya i de promoure l'exercici del dret a l'autodeterminació des del'àmbit local.

Aquesta setmana l'Associació Municipis per la Independència ha confirmat l'adhesió de Sant Vicenç de Torelló i d'Olesa de Bonesvalls. Tanmateix, l'Associació acollirà aquest 14 de desembre la primera assemblea d'aquesta agrupació, una Associació que compta amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat