Indica publicitat
Divendres, 20 de gener del 2017
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 15 de setembre del 2016 | 10:21
Notícia · Llengua

Celebració del 20è aniversari del Correllengua

Els propers 24 i 25 de setembre es faran  unes jornades lúdiques i reivindicatives a la plaça de Catalunya de Barcelona per celebrar els 20 anys de recorregut del Correllengua. Dissabte 24 de setembre a partir de les 10 del matí podreu participar en els jocs lingüístics d'enginy, un concurs d'endevinalles que posarà a prova els coneixements dels participants. A més, hi haurà manualitats per als més menuts.

L'acte central de la celebració tindrà lloc l'endemà diumenge. A les 12 del migdia s'escenificarà l'arribada de la Flama de la Llengua des dels quatre extrems del territori sobre un mapa gegant dels Països Catalans. Aquesta activitat comptarà amb la participació dels alumnes de l'Escola Joan Pelegrí de Barcelona, que anualment col·laboren de forma activa en la celebració del Correllengua del barri de Sants i enguany han creat un trencaclosques tridimensional que commemora la 20a edició del moviment.

Tot seguit, el periodista i escriptor Vicenç Villatoro, autor del Manifest del Correllengua 2016, farà la lectura del text que acompanya el moviment arreu del país. Finalment, hi haurà una lectura de textos i contes de Montserrat Roig a càrrec del Col·lectiu d'Artistes de Sants.

La celebració del 20è aniversari del Correllengua s'emmarcarà dins la programació de "l'Associa't a la Festa!", un espai festiu, participatiu i obert a tothom que aplegarà diverses entitats de la ciutat i oferirà un ventall d'activitats per a tots els gustos.Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Unió europea
La Plataforma per la Llengua i els eurodiputats catalans demanen als candidats a presidir el Parlament Europeu que es comprometin a promoure l'ús del català en la institució
Notícia · Seguretat
Mossos per la Independència: "Creiem que ens usen com a "eina" política. Però això no és nou, ni a Catalunya, ni a Espanya, ni a cap altre país del món"
Notícia · Política
Puigdemont informa per carta Rajoy que no assistirà a la conferència de presidents autonòmics
Notícia · Política catalana
Marta Rovira assegura que "La suspensió de l'autonomia, plantejada com la planteja el Govern espanyol, fa riure, és inconstitucional"
Notícia · Unió europea
Més de 250 persones a la conferència sobre el dret a l'autodeterminació al Parlament Europeu
Notícia · Cultura
L'Agència Catalana de Turisme i el FC Barcelona realitzen un vídeo conjunt per promocionar Catalunya arreu del món
Notícia · Política catalana
El president Puigdemont repta l'estat espanyol a proposar un referèndum a nivell de tot l'Estat, si és el que vol, sempre que garanteixi que es respectarà el que decideixin els catalans
Notícia · Política catalana
Sabrià: "Comencem el 2017 amb dos objectius: polítiques socials i referèndum"
Notícia · Política
Proposta per tal que Catalunya es pogués acollir a una fòrmula transitòria que li permetés romandre a la UE
Notícia · Cultura
El Govern crea el Guardó Pau Casals per enfortir la projecció internacional de Catalunya
Indica publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
(+34) 93 454 97 02
(+34) 93 454 97 03
redaccio@tribuna.cat