Indica publicitat
Diumenge, 22 de gener del 2017
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 27 de juliol del 2016 | 00:00
Notícia · Llengua

La Plataforma per la Llengua engega una campanya dirigida als turistes

Amb el títol de "Welcome to Catalonia", la Plataforma per la Llengua impulsa una campanya per fer arribar als turistes informació sobre l'existència de la llengua catalana i la seva vitalitat, al mateix temps que mostra altres atractius de caire cultural i gastronòmic del nostre país.

La iniciativa, que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya, pretén donar a conèixer la vitalitat i pes de la llengua catalana entre les persones que visiten casa nostra. La Plataforma per la Llengua vol que els turistes siguin conscients que a Catalunya hi ha una llengua, el català, que no és petita i que la parlen al voltant de 10 milions de persones.

El desplegable conté un petit vocabulari, informacions sobre la importància del català i on es parla, a més d'un convit per descobrir la realitat lingüística del nostre país mentre ens visiten. És per això que s'ha fet servir el lema "un país i una llengua per descobrir".

La informació sobre la llengua, que es pot trobar en sis idiomes, s'acompanya d'un mapa amb els patrimonis catalans reconeguts per l'UNESCO, un mapa del domini lingüístic i algunes imatges de menges típiques catalanes. Les llengües amb què s'expressa la campanya "Welcome to Catalonia" són el català, l'anglès, el francès, l'italià, l'alemany i el castellà.

L'ONG del català ha distribuït més de 3.000 exemplars d'aquest desplegable, principalment entre les oficines i els patronats de turisme del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, però també l'ofereix a tots els ens que vulguin fer-lo arribar als turistes, tant en format imprès, com en suport digital. A més, l'entitat es planteja preparar-ne una segona edició gràcies a la bona acollida que ha tingut entre agents turístics, lingüístics i culturals d'arreu del país.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Llengua
El TSJM ordena a l'Estat aclarir si català i valencià són llengües diferents
Notícia · Unió europea
El proper dimarts 24 de gener Puigdemont, Junqueras i Romeva explicaran al Parlament Europeu el referèndum que Catalunya celebrarà aquest 2017
Notícia · Unió europea
La Plataforma per la Llengua i els eurodiputats catalans demanen als candidats a presidir el Parlament Europeu que es comprometin a promoure l'ús del català en la institució
Notícia · Seguretat
Mossos per la Independència: "Creiem que ens usen com a "eina" política. Però això no és nou, ni a Catalunya, ni a Espanya, ni a cap altre país del món"
Notícia · Política
Puigdemont informa per carta Rajoy que no assistirà a la conferència de presidents autonòmics
Notícia · Política catalana
Marta Rovira assegura que "La suspensió de l'autonomia, plantejada com la planteja el Govern espanyol, fa riure, és inconstitucional"
Notícia · Unió europea
Més de 250 persones a la conferència sobre el dret a l'autodeterminació al Parlament Europeu
Notícia · Cultura
L'Agència Catalana de Turisme i el FC Barcelona realitzen un vídeo conjunt per promocionar Catalunya arreu del món
Notícia · Política catalana
El president Puigdemont repta l'estat espanyol a proposar un referèndum a nivell de tot l'Estat, si és el que vol, sempre que garanteixi que es respectarà el que decideixin els catalans
Notícia · Política catalana
Sabrià: "Comencem el 2017 amb dos objectius: polítiques socials i referèndum"
Indica publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
(+34) 93 454 97 02
(+34) 93 454 97 03
redaccio@tribuna.cat