Indica publicitat
Dilluns, 17 de febrer del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 15 de juliol del 2015 | 13:11
Notícia · Política catalana

Junts i juntes, guanyarem!

Una vegada s'ha aconseguit l'acord de cara al 27-S els que seran els tres caps de llista: Raül Romeva, Carme Forcadell i Muriel Casals  volen mostrar la seva satisfacció i es mostren convençuts que tot està obert i que el futur està a les nostres mans.

Barcelona ·

Estem molt contents d'assumir aquest compromís col·lectiu.

 

És un moment excepcional. El 27 de setembre tenim l'oportunitat de fer allò que hem buscat durant molts anys: votar sobre la independència i guanyar a les urnes.

 

Milers de catalans i catalanes pateixen una situació crítica per la crisi econòmica. Per poder-hi donar resposta, ens calen eines que ara no tenim.

 

A partir del 27 de setembre tenim la possibilitat de superar un marc institucional enquistat. Podem passar pàgina d'un debat Catalunya-Espanya que ens impedeix superar els diversos reptes que tenim com a societat i país.

El procés sobiranista és impulsat i liderat per la societat civil. La llista del 27S és plural, inclou persones diverses que tenen un objectiu comú: la independència.

 

És el moment de mirar endavant. El país del futur l'haurem de construir entre totes i tots. Tot està obert. El 27S tenim el nostre futur a les nostres mans.

 

Junts i juntes, guanyarem!

 

Raül Romeva

Carme Forcadell

Muriel Casals

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat