Indica publicitat
Dimarts, 4 d'agost del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 25 de maig del 2016 | 11:51
Notícia · Política catalana

Llibergència promou un gran acord per a la construcció d'un nou partit

Després del resultats del Súperdissabte de CDC, celebrat el passat 21 de maig, en què els militants i simpatitzants d'aquest partit van votar de manera clara a favor de crear una nova força política, Llibergència, moviment que aglutina els militants i simpatitzants social-liberals de CDC,

promou un gran acord entre tots els corrents i grups per tal de garantir el mandat vinculant dels militants i simpatitzants.

Aquesta iniciativa ha estat presentada aquest migdia a la dirigent de CDC,  la Consellera de la Presidència i Portaveu del Govern, Neus Munté, en el marc d'un dinar-col•loqui. El líder de Llibergència, Marc Guerrero, ha declarat que: "un cop tenim clara la voluntat dels militants i simpatitzants, cal treballar en positiu i més enllà de les diverses sensibilitats del partit per tal de crear una nova força política amb un gran futur".

Fa molts mesos que des de Llibergència s'ha defensat la creació d'aquest nou partit com la millor garantia per assegurar un projecte que representi el centre polític a Catalunya. Un cop avalada aquesta opció per part de la militància i els simpatitzants, aquest gran acord ha de permetre garantir que aquesta construcció no quedarà diluïda en una renovació parcial.

L'acord pretén emmarcar els mínims comuns que comparteixen les diverses sensibilitats del partit, per tal d'avançar en els elements organitzatius que s'han expressat de manera clara en els debats TORN OBERT realitzats arreu del territori.Llibergència recorda que vol un nou partit meritocràtic, amb primàries, divisió de poders, limitació de mandats, obert i digital, i és per això que promou aquest gran acord per poder-lo fer realitat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat