Indica publicitat
Dimecres, 19 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 8 de de juliol del 2011 | 16:23
Notícia · Política catalana

Mascarell: "S'haurà de canviar la Llei del Cinema català en cas que no es pugui aplicar"

El retard en el desenvolupament de la Llei del Cinema català pot arribar a suposar, finalment, un canvi de normativa, segons ha informat aquesta setmana el Conseller de Cultura.

Barcelona · El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha dit que "s'haurà de canviar" la Llei del Cinema català "en cas que no es pugui aplicar". A una entrevista a RAC1, Mascarell ha dit que, tot i estar "d'acord amb la llei", no s'ha de "forçar la situació", i ha insistit en què és un "error" i un "prejudici" pensar que el futur del cinema en català passa únicament per doblar films de Hollywood.

"No em demani que resolgui en cinc mesos en que no s'ha resolt en anys", ha admès Mascarell, qui ha s'ha mostrat favorable a les quotes lingüístiques (50% de cintes en casetllà i 50% en català) com a "objectiu final si no hi ha una altra possibilitat". "S'ha de mirar amb una perspectiva de mig termini. Si forcem les coses no tindrem ni cinema en català ni en castellà" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat