Indica publicitat
Diumenge, 27 de setembre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 11 de maig del 2011 | 18:30
Notícia · Política

... Mentre plouen les crítiques al PSC pel paperàs del Congrés

Els grups de l'oposició i, fins i tot, destacats membres de les files socialistes com Ernest Maragall o Montserrat Tura, critiquen l'actitud de submissió del PSC en l'afer del Fons de Competitivitat.

Montserrat Tura: "Havíem de votar diferent del PSOE". Ernest Maragall: "[La decisió del PSC al Congrés] és impossible de compartir". El nou paperàs que van fer els 25 diputats del PSC al Congrés aquest dimarts, votant contra l'esmena presentada per CiU reclamant el Fons de Competitivitat –exactament la mateixa, per cert, que el PSC havia votat dies enrere- ha provocat una allau de crítiques que han arribat, fins i tot, dins les pròpies files.

Que Maragall i Tura difereixin de certes decisions del PSC no és cap novetat, com tampoc ho és que els diputats catalans d'aquesta formació a Madrid actuïn de manera esperpèntica votant el contrari del que havien fet els seus companys dies abans, però no per això deixa de ser trist que, en "terminologia Requejo", continuï pesant més la P que la C de la formació. A cada votació com la d'aquet dimarts, el PSC s'allunya encara més de poder esdevenir un referent de l'esquerra nacional.

Tota l'oposició ha saltat davant la votació d'ahir al Congrés, més tenint en compte que tant Joaquim Nadal com Laia Bonet havien assegurat que estarien al costat del govern reclamant el Fons de Competitivitat. Potser no els havíem entès i, il·lusos de nosaltres, crèiem que el referent del PSC era Catalunya. Novament, però, la realitat ens mostra que el seu marc és un altre. Sí que han estat al costat del govern; del govern espanyol, evidentment.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat