Indica publicitat
Dimecres, 8 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de desembre del 2011 | 19:07
Notícia · Política

"Cambó": la darrera obra d'Heribert Barrera

Aquesta setmana s'ha presentat oficialment l'obra pòstuma del líder republicà i expresident del Parlament català Heribert Barrera, un llibre titulat Cambó en el qual s'analitza una de les figures clau de la història catalana del segle XX.

Barcelona · Dèria Editors ha publicat la darrera obra escrita del ja traspassat expresident del Parlament, Heribert Barrera. El llibre Cambó presenta una rigorosa anàlisi sobre la figura del polític Francesc Cambó en la qual també s'evidencia el testament polític i intel·lectual de l'autor del llibre.

A través de l'encaix Catalunya-Espanya del primer terç del segle XX, Barrera analitza la figura del polític Cambó de manera rigorosa i a través de material inèdit.

Barrera ressegueix la trajectòria camboniana fins al 1936 i recorre alguns episodis històrics especialment significatius que la condicionaren fortament: la Setmana Tràgica, el Desastre d'Annual, el Pacte de Sant Sebastià, Sebastià, la proclamació de la República, el 6 d'Octubre, etc.

Compromès amb el país, Heribert Barrera reflexiona sobre els èxits i fracassos de la vida política de Cambó. La seva visió sobre el projecte polític cambonià ens ajuda a entendre l'actualitat del nostre país.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat