Indica publicitat
Diumenge, 5 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 3 de febrer del 2012 | 18:55
Notícia · Política

Concentració pel català, llengua vehicular, a l'escola

El dissabte 11 de febrer, a les 17:30h, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), diferents organitzacions, sota el paraigua de la Comissió Promotora Defensem l'escola en català, realitzaran una concentració per defensar la llengua catalana a l'escola.

Escolaencatala

Barcelona · Sota el lema: "No acatem la sentència! Blindem per llei que el català sigui l'única llengua vehicular a l'ensenyament", la comissió pretén reivindicar la necessitat de què la llengua catalana sigui l'única llengua vehicular a l'escola i que, a més, es blindi per llei.

El dissabte 11 de febrer, a les 17:30h, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), diferents organitzacions, sota el paraigua de la Comissió Promotora Defensem l'escola en català, realitzaran una concentració per defensar la llengua catalana a l'escola. Sota el lema: "No acatem la sentència! Blindem per llei que el català sigui l'única llengua vehicular a l'ensenyament", la comissió pretén reivindicar la necessitat de què la llengua catalana sigui l'única llengua vehicular a l'escola i que, a més, es blindi per llei.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat