Indica publicitat
Dijous, 20 de febrer del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 16 de maig del 2011 | 17:46
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Cubicles: el naixement d'un nou gènere en català

Les sèries online o sèries creades per a la xarxa són un fenòmen audiovisual cada cop més estès arreu del món. Les primeres incursions a les plataformes de visualització de continguts audiovisuals en xarxa, com YouTube o Vimeo, van generar una cascada de seguidors que s'han materialitzat avui dia en audiència fidel.

Cubicles

Barcelona · La xarxa en va plena: Alus, El fútbol nos vuelve locos, I love Ü, PostLost... són només algunes de les més conegudes. Les sèries fetes exclusivament per a internet  fa anys que han revolucionat la xarxa. Concebudes com la màxima expressió d'una nova generació virtual, audiovisual i autosuficient que usa la plataforma internet per a l'emissió de continguts sense gairebé intermediaris, els websodis que conformen aquest nou gènere són ja una nova forma d'entreteniment.

D'aquesta manera, sembla que només era qüestió de temps que sorgís la primera sèrie feta per a internet en català. Així doncs, Cubicles ha nascut aquesta setmana fruit de la unió entre el conegut guionista Jair Domínguez i el grup Tirabol. La sèrie consta de sis websodis i té com a eixos vertebradors el dia a dia en una oficina poc comú i l'humor directe propi del guionista. Segons explica Domínguez, la sèrie "és com ens agradaria que fossin totes les coses en aquesta vida: breus, insensates i en català". A la sèrie hi apareixen de manera esporàdica Òscar Andreu, Òscar Dalmau, Berto Romero, Francesc Ribera 'Titot', Maria Lapiedra i Jimmy Jump

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat