Indica publicitat
Dilluns, 13 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 15 de juliol del 2011 | 18:47
Notícia · Política

Duran: "No és cert que a partir d'ara els marroquins puguin votar"

El líder d'Unió respon en la seva carta setmanal a les declaracions de la ministra d'Exteriors, Trinidad Jiménez, sobre el dret a vot dels marroquins a les eleccions municipals.

El dirigent d'UDC i portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha fet referència en la seva carta setmanal a les declaracions de la ministra d'Exteriors, Trinidad Jiménez, sobre el fet que els immigrants marroquins tindrien dret a vot en les eleccions municipals. "No és cert que a partir d'ara ho puguin fer", ha afirmat Duran, que ha afegit que "no hi ha cap conveni de reciprocitat subscrit amb el Marroc amb el suport de les Corts perquè això sigui així".

El líder d'Unió ha criticat la "frivolitat" amb la que, al seu parer, ha obert aquesta possibilitat Jiménez, i ha afirmat que "atorgar el dret de vot als que no el tenen, no té cap sentit" i és una "imprudència". "Falta molt de temps i moltes coses perquè això pugui tenir sentit", ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat