Indica publicitat
Dissabte, 6 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de novembre del 2011 | 17:53
Notícia · Política

Duran reivindica el pacte fiscal amb representants del món empresarial català

"Catalunya no podrà tornar a ser locomotora de l'Estat sense el pacte fiscal" ha declarat el candidat de la federació, Josep Antoni Duran i Lleida, en un acte de suport al pacte fiscal a la Llotja de Mar de Barcelona.

Duran i Lleida, a l'acte d'aquesta setmana a la Llotja de Mar.

Foto: Marta Pérez. · El govern d'Artur Mas, els principals dirigents de CiU i representants de patronals i de la Cambra de Comerç de Barcelona han participat aquesta setmana en un acte de suport al pacte fiscal presidit pel candidat de la federació, Josep Antoni Duran i Lleida. A la trobada, el primer acte electoral de CiU, Duran ha parlat de la seva proposta estrella, el pacte fiscal, el qual ha desgranat el seu contingut per a tots els assistents i l'ha justificat com l'instrument necessari per sortir de la crisi.

El candidat de la federació ha acusat, també, populars i socialistes "d'edificar el seu poder a costa dels benestar dels homes i dones que viuen a Catalunya" i ha denunciat el tracte fiscal "injust" que pateixen els catalans. "No podem tolerar i veure com es deteriora el nostre nivell de vida perquè vivim subjugats per un sistema fiscal injust. Ja n'hi ha prou", ha exclamat.

"Catalunya no reclama res contra els altres, sinó allò que té dret i li correspon" ha conclòs Duran i Lleida, qui ha volgut deixar de banda el sentiment d'impotència dels catalans per la injusta situació del país perquè "sobre la injustícia no es pot construir res sòlid, només crea desigualtat i ressentiment".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat