Indica publicitat
Dissabte, 4 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 13 de desembre del 2011 | 16:11
Notícia · Política

El Govern portarà l'Estat als tribunals i comunicarà l'incompliment a Europa

"Això té aires de 'vendetta' contra Catalunya", diu Homs sobre la negativa de Salgado a pagar els 759 milions d'euros. El portaveu afegeix que l'incompliment és un dels fets "més greus de l'època democràtica".

ACN · El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha anunciat que la Generalitat portarà l'Estat als tribunals per no pagar els 759 milions d'euros de la disposició addicional tercera. En roda de premsa, ha explicat que el president Mas ha donat la instrucció de comunicar a les autoritats europees aquest incompliment del govern espanyol per defensar la "dignitat" de les institucions catalanes.

Que l'Estat no pagui aquests recursos, al seu parer, és un dels fets "més greus de l'època democràtica" en la relació entre els dos governs, i una "invectiva contra l'autogovern" de Catalunya". "Això té aires de 'vendetta' contra Catalunya", ha arribat a dir, apuntant que l'executiu espanyol sap "el mal que fa a Catalunya fent això".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat