Indica publicitat
Divendres, 10 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 11 de juny del 2012 | 17:18
Notícia · Política

"Espanya fa el ridícul negant un rescat en tota regla"

Esquerra ha denunciat que el govern espanyol enganya "maquillant els fets, tal i com va fer Zapatero en el seu moment negant la crisi econòmica".

Barcelona · Davant del rescat europeu a Espanya, Marta Rovira, secretària general d'ERC, ha alertat sobre la constant manca de transparència dels governs espanyols, que una vegada i una altra maquillen els fets.

"El govern espanyol fa el ridícul negant que ens trobem davant d'un rescat en tota regla" ha assegurat Rovira, qui també ha insistit més transparència en el procés de rescat: "Qui pagarà la factura? Els catalans i les catalanes? De ben segur que comportarà més espoli fiscal i més espoli social. Cal saber què implicaran aquestes mesures. Cal transparència i claredat i volem que la UE ajudi a prendre decisions econòmiques amb racionalitat i criteris econòmics i no basades en l'orgull nacionalista espanyol".
Que Mas que es posi en contacte amb l'eurogrup i que expliqui com ens en sortiríem si fóssim la República catalana"
Rovira ha indicat que aquest rescat només pot augmentar l'espoli fiscal que ja pateix el país i ha advertit que Catalunya té dues opcions: "o més submissió econòmica a l'Estat o donar el primer pas cap a la República Catalana amb la hisenda pròpia". La secretària general d'ERC també ha demanat al govern i al president Mas que es posin en contacte amb l'eurogrup i que expliquin "com ens en sortiríem si fóssim la República catalana".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat