Indica publicitat
Dimarts, 27 d'octubre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de novembre del 2011 | 19:58
Notícia · Política

Gordillo: "Dret a decidir? Dret a no decidir per interès partidista, tacticisme o covardia"

El periodista lamenta que a "Catalunya no tenim llei electoral pròpia, i malgrat tres dècades de majories parlamentàries sobiranistes seguim depenent de l'espanyola".

A l'article 'Llei electoral de la vella política', publicat a El Punt Avui, Saül Gordillo critica els partits catalans per haver estat incapaços d'haver aprovat una llei electoral adaptada als temps actuals. El periodista lamenta que 30 anys després "de majories parlamentàries sobiranistes seguim depenent de l'espanyola" . "Dret a decidir? –es pregunta Gordillo- Dret a no decidir per interès partidista, tacticisme o covardia".

El periodista diu que "a l'era d'internet, amb la incorporació com a votants de generacions de nadius digitals, la regulació actual dels processos electorals no té cap sentit. Està del tot desfasada". Gordillo pregunta: "Per què no ens deixen votar per internet? Per què no ens governen consultant-nos? Senzillament, perquè molts polítics no s'han assabentat que el món ha canviat".

"A Twitter, els polítics alienígenes no paren de repetir consignes, a Facebook mostren el pitjor de si mateixos a cop de frivolitat. Un drama que dóna la mida dels electes que estem a punt d'enviar al Congrés i el Senat. Sort que algun demostra que ha entès el missatge. Patiu, perquè són l'excepció".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat