Indica publicitat
Dimarts, 28 de gener del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 26 d'agost del 2011 | 14:50
Notícia · Política

Manifest en defensa d'una candidatura unitària independentista

Un grup de ciutadans s'ha organitzat a través de la xarxa per reclamar una gran coalició independentista de cara a les properes eleccions el 20 de Novembre. Aquest moviment ja compte amb un manifest penjat a Internet al que tot aquell qui ho vulgui s'hi pot adherir.

Manifest en defensa d'una candidatura unitària

Barcelona · El Manifest, que serà presentat properament, titulat "En defensa d'una candidatura unitària independentista", identifica el sentiment independentista com a "majoritari a Catalunya", i com a tal no té prou representació en l'arc parlamentari.  Amb aquesta premissa, el document recorda que aquesta situació només es pot resoldre a través d'una candidatura d'unitat.
Éls firmants del manifest l' han fet arribar a les executives nacionals de Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Democràcia Catalana (DCat), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Iniciativa Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA), Reagrupament Independentista (RCat), Solidaritat Catalana per la Independència (SI) i Unió Democràtica de Catalunya (UDC).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat