Indica publicitat
Divendres, 24 de gener del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 25 de juliol del 2012 | 19:14
Notícia · Política

Maragall trenca la disciplina de vot a favor del concert

El sector més catalanista del PSC torna a fer-se veure una vegada més, aquest cop durant la votació per la proposta de pacte fiscal que s'ha votat al Parlament aquesta setmana.

Barcelona · L'orquesta de Pere Navarro continua tocant a dues bandes. Els dos fronts, diametralment oposats, encara conviuen sota el mateix sostre del PSC però sotmesos a camps elèctrics oposats de manera constant.

Aquesta setmana el diputat del PSC i exconseller del darrer Govern tripartit, Ernest Maragall, ha evidenciat aquesta llei física constant al si dels socialistes de Catalunya a la sessió parlamentària que havia de decidir sobre la totalitat de la proposta del pacte fiscal.

Maragall ha trencat la disciplina de vot socialista i ha donat el seu suport al concert, un moviment que ha perpetrat la disconformitat del diputat amb la decisió del PSC d'abstenir-se en els punts referents a l'Agència Tributària de Catalunya i la seva relació amb l'administració estatal.

Maragall ha donat el seu vot favorable a la proposta del Govern i s'ha situal al costat de CiU, ICV-EUiA i ERC. Fonts socialistes han confirmat que Maragall havia avisat a la cúpula del partit de les seves intencions durant la reunió que el PSC ha tingut al matí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat