Indica publicitat
Diumenge, 22 de gener del 2017
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 30 de setembre del 2016 | 14:06
Notícia · Política

Margallo compara Puigdemont amb Companys

El ministre d'Exterior en funcions,José Manuel García-Margallo, va afirmar ahir durant el III Fòrum Empresarial i després que el president de la Generalitat anunciés un referèndum vinculant per a l'última quinzena de setembre del 2017 que "Puigdemont ha llançat el desafiament més gran a la unitat d'Espanya des de l'octubre del 1934", quan Lluís Companys va proclamar l'estat català dins la República federal.

Margallo ha titllat també la situació "d'emergència nacional" i és per això, que ha instat a PSOE a sortir "del laberint" en què es troba i a posar-se al costat del PP per combatre aquest "desafiament". El ministre espanyol ha aconsellat als socialistes que posin "els interessos d'Espanya per davant dels personals".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Llengua
El TSJM ordena a l'Estat aclarir si català i valencià són llengües diferents
Recull de premsa · Política catalana
Vives: "L'estratègia ha d'estar al servei de la victòria, i no al servei d'un codi d'honor prepolític: no és essencial acomplir dates ni terminis"
Notícia · Unió europea
El proper dimarts 24 de gener Puigdemont, Junqueras i Romeva explicaran al Parlament Europeu el referèndum que Catalunya celebrarà aquest 2017
Recull de premsa · Política catalana
Cardús: "A diferència del procés de transició a la democràcia, l'èxit o el fracàs del procés fins a la independència de Catalunya ja no és podrà construir sobre la desmemòria"
Notícia · Seguretat
Mossos per la Independència: "Creiem que ens usen com a "eina" política. Però això no és nou, ni a Catalunya, ni a Espanya, ni a cap altre país del món"
Notícia · Política
Puigdemont informa per carta Rajoy que no assistirà a la conferència de presidents autonòmics
La fotografia · Política catalana
Puigdemont: "El 2017 és l'any en què acaba un procés i comença una era"
Notícia · Política catalana
Marta Rovira assegura que "La suspensió de l'autonomia, plantejada com la planteja el Govern espanyol, fa riure, és inconstitucional"
Entrevista · Política catalana
Forcadell: " Crec que la judicialització de la política va en contra de la democràcia i que tots els demòcrates s'hi han de sentir implicats"
Recull de premsa · Política catalana
Xirgu: "Tenir un president que no està lligat de peus i mans em costa d'entendre que no sigui un avantatge"
Indica publicitat
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
(+34) 93 454 97 02
(+34) 93 454 97 03
redaccio@tribuna.cat