Indica publicitat
Diumenge, 5 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 15 de juliol del 2011 | 19:40
Notícia · Política

Municipis per la insubmissió fiscal

Una desena de municipis estarien ja disposats a plantar-se fins que "no s'adoptin les mesures necessàries per donar solució al finançament local i a l'espoli fiscal que pateix el país".

Jordi Fàbrega és un dels impulsors d'aquesta iniciativa

La mesura de força plantejada per la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, de tirar endavant la insubmissió fiscal davant l'espoli econòmic que pateix Catalunya, podria traslladar-se a diversos municipis catalans. Segons ha explicat al diari Ara l'alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega (ERC) -un dels impulsors de la iniciativa-, ja fa unes setmanes que una desena d'ajuntaments estant perfilant aquesta possibilitat i han consensuat un redactat provisional de moció que proposa declarar els ajuntaments que s'hi sumin en "insubmissió fiscal en tant que no s'adoptin les mesures necessàries per donar solució al finançament local i a l'espoli fiscal que pateix el país".

Els impulsors pretenen que la plataforma d'electes locals per l'autodeterminació Decidim.cat assumeixi la proposta, que es posaria en marxa a la tardor i no marcaria la data en què s'hauria de dur a terme la insubmissió per tal de sumar primer el màxim d'adhesions i dotar de força a la iniciativa.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat