Indica publicitat
Divendres, 29 de maig del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 12 de gener del 2012 | 18:27
Notícia · Política

Trias amplia el seu avantatge respecte Hereu

Segons dades de l'enquesta de serveis municipals, CiU guanyaria les eleccions a Barcelona amb el 23,6% dels vots, amb 12 punts de diferència respecte al PSC.

ACN · Les dades de l'enquesta de serveis municipals i el baròmetre semestral de la ciutat de Barcelona assenyalen que si en aquests moments se celebraren eleccions municipals, CiU repetiria victòria amb un 23,6% dels vots -als comicis de maig en va obtenir el 15%. La distància amb el PSC, doncs, augmentaria, ja que la intenció de vot a la formació de Jordi Hereu es queda en el 9,1%. Un 3,4% dels enquestats votarien el PP, mentre que el 8,6% donarien suport a ICV-EUiA i Unitat per Barcelona aconseguiria un 6,8% dels vots. El 17,9% dels enquestats afirma que no sap a qui votaria, mentre que el 12,3% diu que no ho faria.

D'altra banda, el sondeig revela que el 46,5% dels barcelonins consideren que la gestió de l'ajuntament de la Ciutat Comtal és bona o molt bona, mentre que el 18,1% creuen que és normal i el 25,6% diuen que és dolenta o molt dolenta. Entre els líders polítics municipals, només Xavier Trias aprova amb un 5,4, seguit de Ricard Gomà, que aconsegueix un 4,8. Jordi Hereu i Jordi Portabella obtenen una puntuació de 4,6. Alberto Fernández Díaz és el pitjor valorat i obté 3,5 punts.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat