Indica publicitat
Dissabte, 4 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 11 de juny del 2013 | 18:51
Notícia · Política

Tura, temptada per ERC

Un dels actius principals del partit dels socialistes de Catalunya ha assegurat que té una "relació emocional" amb les sigles d'ERC i que el seu pare "es va fer enterrar amb el carnet d'ERC".

Barcelona · Montserrat Tura ha assegurat a una entrevista a la revista d'Esquerra de Mollet del Vallès que la seva relació amb el partit republicà és "emocional" i es remunta al seu pare, qui "es va fer enterrar amb el carnet d'ERC".

L'exconsellera de l'Interior ja va ser cridada per ERC en les passades eleccions al Parlament català, uns comicis en els quals el partit republicà li va oferir un lloc en una de les posicions més prominents de les seves llistes. 

Ara, amb un PSC cada cop més tocat, en plena crisi existencial, sembla que el nucli sobiranista i independentista al si del partit comenci a plantejar-se deixar la resistència per a donar un pas enllà. Cal recordar que la fuga de sobiranistes en el partit dels socialistes de Catalunya és una realitat existent: les segones i terceres files del partit han estripat el carnet de forma més que massiva a les comarques gironines per passar a ERC, i Ernest Maragall va deixar el PSC per a fundar la formació política Nova Esquerra.

A l'entrevista Montserrat Tura també ha lloat el paper polític del partit republicà, de qui ha dit que pot arribar a convertir-se en "el principal referent d'esquerres" a Catalunya, i ha lamentat la seva situació de minoria al PSC.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat