Indica publicitat
Dimarts, 2 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 19 d'octubre del 2011 | 00:00
Notícia · Seguretat

Delort i Sellarès, divendres al Col·legi d'Advocats

El proper divendres dia 21, a partir de les 10h, organitzada per la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i el Lliure Exercici de l'Advocacia del Col·legi d'Advocats de Barcelona, es celebra una jornada en que es debatrà sobre "L'actuació policial i els drets fonamentals", i posteriorment, sobre "El model policial català".

Reproduïm del CEEC · La jornada consisteix en la celebració de taules rodones en que intervenen professors universitaris, intel·lectuals, advocats, així com el president del CEEC, Miquel Sellarès, i Joan Delort, Gerent de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, ambdós ex-directors generals de Seguretat Ciutadana.

Tancaran la jornada el Comissari Joan Miquel Capell, Cap de la Comissaria General Territorial de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra, i l'advocat Jaume Asens.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat