Indica publicitat
Dilluns, 20 de maig del 2019
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de abril del 2008 | 13:27
Notícia · Societat civil

Maulets, 20 anys de lluita


Demà dissabte, Maulets celebra vints anys i ho fa amb un acte al centre cultural Calisay d'Arenys de Mar. A les 20h s'ha organitzat una xerrada sobre aquests primers vint anys d'història, en acabat sopar popular i tanca la festa un concert de Miquel del Roig.
Aquest serà el primer d'una llarga llista d'actes i celebracions que arreu del país i durant tot l'any commemoraran l'aniversari. Maulets vol recordar que són fruit de la unió el 1999 amb les JIR (Joves Independentistes Revolucionaris/es) i que el mèrit de la feina és compartit.
El passat mes de febrer, Maulets, ja va fer una exposició de cartells al Casal Jaume I de Gandia. La mostra recollia cartells editats per l'organització juvenil, dissenyat tant per donar publicitat als seus múltiples actes, com per fer propaganda política o denunciar fets concrets.

El nom de Maulets  remet a les classes populars valencianes que, ara fa 300 anys, lluitaren contra l'ocupació botiflera de Felip V de Borbó, avantpassat de l'actual monarca espanyol, en defensa de territori i en favor de la llibertat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat