Indica publicitat
Divendres, 3 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 31 de maig del 2011 | 19:55
Notícia · Societat civil

Els indignats decidiran sobre l'autodeterminació aquest dijous

Els acampats han ajornat fins aquest dimecres la decisió de continuar o no a Plaça Catalunya a causa de la pluja, que ha impedit celebrar l'assemblea.

La pluja ha obligat al moviment dels indignats ha ajornar l'assemblea en què es decidirà la continuïtat o no de l'acampada a Plaça Catalunya. Aquest dimecres a les 18:00 hores es reuniran les comissions per debatre l'afer, segons ha informat el moviment en un comunicat, i serà a les 21:30 en què es prendrà la decisió en l'Assemblea General.

En tot cas, aquesta no és l'única decisió que hauran de prendre, ni molt menys. Els indignats estan marcant els punts que dotin de contingut el moviment, i un d'ells és el de l'autodeterminació. En un moviment en què es reclama una democràcia real, i tenint en compte la realitat nacional catalana, la reivindicació d'un dret fonamental dels pobles com és el de l'autodeterminació no podia passar desapercebut.

El mateix Eduardo Galeano, que va acostar-se a Plaça Catalunya la setmana passada va afirmar poques hores després, en rebre el Premi Manuel Vázquez Montalbán, que "és més necessari que mai defensar el dret a l'autodeterminació dels pobles". La decisió la prendran, segons ha informat la PDD a la seva pàgina web, el proper dijous (un dia abans s'haurà presentat el text a la comissió de continguts) en assemblea.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat