Indica publicitat
Diumenge, 5 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 24 de gener del 2013 | 18:59
Notícia · Societat civil

"Avui iniciem el procés que cap al dret a decidir del poble català"

La presidenta d'Òmnium Cultura, Muriel Casals, ha sentenciat la transcendència de la jornada històrica d'ahir al Parlament i ha dit que la sessió ha estat l'inici del procés cap al dret a decidir dels catalans.

Barcelona · Una delegació d'Òmnium, encapçalada per la presidenta de l'entitat Muriel Casals, ha assistit al Ple del Parlament que ha aprovat la Declaració de Sobirania aquesta setmana.

L'entitat ha celebrat en un comunicat el resultat de la votació i ha dit que aquesta sessió "ha constatat que la societat catalana és suficientment madura per assumir una oportunitat política històrica".
Cal continuar treballant des de tots els àmbits perquè el referèndum pugui ser una realitat el 2014"
Muriel Casals, per la seva banda, ha expressat la satisfacció de l'entitat per la Declaració de Sobirania i ha cridat a fer del procés cap al dret a decidir un "projecte que aglutini el màxim nombre de complicitats". En aquest sentit, la presidenta d'Òmnium s'ha mostrat decebuda per la votació contrària a la Declaració per part dels socialistes catalans. Casals ha afirmat que la sessió d'ahir va ser "un dia històric" per a Catalunya i que "cal continuar treballant des de tots els àmbits perquè el referèndum pugui ser una realitat el 2014".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat