Indica publicitat
Dimecres, 3 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 4 de abril del 2011 | 18:26
Notícia · Societat civil

La passada campanya electoral a Catalunya: "Plana, fluixa i conservadora"

La Universitat del País Basc ha publicat un estudi on s'indica que la campanya electoral a les eleccions a la Generalitat del passat 2010 va menystenir la dona i va ser conservadora, plana i fluixa.

Portada de '¿Quién analiza al cronista?'

Barcelona · "La dona va ser menyspreada a través de diversos vídeos electorals impulsats per diferents partits als què els diaris van fer repetides referències". A més d'aquesta conclusió, l'estudi ¿Quién analiza al cronista? El tratamiento de la prensa a los principales candidatos durante las elecciones catalanas realitzat per la Universitat del País Basc, indica que els continguts de la campanya electoral del passat 2010 van ser "plans i fluixos, absents de propostes [...] com la crisi econòmica, l'atur, [...] la reforma del sistema educatiu a primària i secundària o la desafecció social cap a la classe política".

Aquest estudi, en el qual hi han participat, entre d'altres, el catedràtic de la UPV-EHU, Ramon Zallo, i l'analista del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC), David Bajona,  ha informat que la manera amb la qual es van distribuïr les informacions en la darrera campanya electoral celebrada a Catalunya va ser "conservadora i clàssica", i ha argumentat que la importància d'Internet va ser residual: "Ni  PSC ni CiU hi van arriscar".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat